32 ja kiitollinen

Epämukavuusalue se viharakkaus, joka tarjoaa eväät kehitykselle. Se, mitä otat ärsykkeistä itsellesi, riippuu täysin sinusta. Haaste opettaa vain, jos nielet ylpeytesi ja nöyrryt siihen.

Minun tieni löytämään onnea haasteista on ollut pitkä. Aikanaan heiluttelin salilla samoja painoja viikosta toiseen ja välttelin jalkapäiviä, tyydyin työssäni tasan tarkalleen toimenkuvaani enkä todellakaan oppinut vastoinkäymisistä mitään muuta, kuin valittamaan entistä enemmän. Sittemmin uskallan väittää oppineeni jotain. En ole olosuhteiden uhri, sillä vain minä voin ajatusteni ja tekojeni kautta vaikuttaa onneeni.

Tällä hetkellä Meksikossa kello on noin yhdeksän illalla. Suomen ajassa laskien nyt on syntymäpäiväni. Täytän kokonaista 32 vuotta. Vitsailen jatkuvasti siitä, miten alan olla jo vanha pieru, henkisesti ainakin. Tykkään nykyään rutiineista, en pysy kasassa ilman hyviä yöunia ja saan kahdesta viinilasillisesta krapulan. Enää en ole se sama eksynyt ja epävarma nuori, joka kymmenen vuotta sitten etsi epätoivoisesti itsetuntoaan ja jotakuta, joka rakastaisi. Ai että, tuota nuoruutta muistellessa olen aivan hullaantunut tähän vanhaan pieruuteen jota nyt olen! Elämä kantaa ja opettaa, jos olet valmis ottamaan vastaan myös ne vastoinkäymiset.

Olemme kohta olleet matkalla viikon verran. Nuorempi minä haluaa kiukutella pitkästä lentomatkasta, aurinkoallergiasta ja tänään koetusta ripulista. Meksikossa on muutenkin kaikki ihan päinvastoin kun mihin olen kotona tottunut, valivali. Sitten istun melkein 32-vuotiaana minänä uima-altaan reunalle, nauran yhdessä perheen kanssa typerää vitsiä ja pussaan puolisoani.

Olen tähänastisella matkallani oppinut, että onni on ihmiset ympärilläsi. Tänä syntymäpäivänä kiitän ennen kaikkea teistä maailman parhaat puoliso, perhe, ystävät, kollegat ja asiakkaat. Opetatte minulle rakkautta joka päivä.

Posted in Yleinen.

Henna Aguilera

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *